מרכיבים:

10 קילוגרם Pz3
5,4 / 5,6 ק”ג מים
0,300 קילוגרם שמן זית כתית מעולה
מלח 0,300 קילוגרם
10/15 שמרים יבשים (תלוי בעונה)

זמן לקבלת בצק:

15/18 דקות במהירות 1 (שזה תלוי במהירות של המיקסר).
טמפרטורה של הבצק 22/25 ° C

אופן הכנה:

  1. מערבבים את הקמח ושמרים יבשים.
  2. הוספת מים.
  3. להוסיף את המלח.
  4. שמן זית כתית.
  5. להשאיר את הבצק על משטח העבודה למשך כ -10 דקות.
  6. לפרק וליצור את כדורי בצק 200 / 250g ומקום במגירות סגורות במקרר ב 4 ° C.
  7. לאחר 24 / 48 /72 hours של הזדקנות הבצק במקרר לשלוף את כדורי הבצק ל4 / 5 שעות בטמפרטורה של כ -25 מעלות צלזיוס לפני הכנת הפיצה (במקרה של טמפרטורה נמוכה להגדיל את זמן העלייה).
  8. אופים את הפיצה בטמפרטורה של 280/330 מעלות צלזיוס למשך 3/6 ד’.