מרכיבים:

10 קילוגרם קמח לפיצה
5 / 6 ק”ג מים (ניתן להכין גם עם 6 ליטר תלוי במיומנות של האופה)
300 גרם שמן זית כתית מעולה
מלח 300 גרם
10 (קיץ) / 15 (חורף) גרם : שמרים יבשים (תלוי בעונה)

זמן להכנת בצק:

15/18 דקות במהירות 1
טמפרטורה רצויה של הבצק 22 / 25 ° C

אופן הכנה:

  1. מערבבים את הקמח ושמרים יבשים
  2. הוספת מים
  3. להוסיף את המלח
  4. שמן זית כתיתלמרוח את הבצק בשמן זית ולהשאיר את הבצק על משטח העבודה למנוחה למשך כ – 20 דקות, לפרק וליצור את כדורי בצק 200 / 250g להכניס למקרר ב : 4 ° C. ל: 48 / 72 שעות עבור התבגרות הבצק בצורה מבוקרת.
  5. לשלוף את כדורי הבצק ל4 / 5 שעות בטמפרטורה של כ -25 מעלות צלזיוס לפני הכנת הפיצה (במקרה של טמפרטורה נמוכה להגדיל את זמן העלייה).
  6. אופים את הפיצה בטמפרטורה של 280/330 מעלות צלזיוס למשך 3/6 ד’